Startpagina
Mestdistributie
Handelsonderneming
Bandenservice
Webshop
C. van Nieuwenhoven B.V.
Over ons
Historie
Contactformulier
Historie

In juli 1960 begon Con van Nieuwenhoven met een opraappers van zijn vader met hooipersen. Na de oogst werd een dorskast aangeschaft en werd met loondorsen begonnen. Ook begon hij met ploegen, mestverspreiding etc.

Het Loonbedrijf Con van Nieuwenhoven was geboren welk uitgroeide tot één van de grootste loonbedrijven van Limburg.

In 1974 werd , als één van de eersten in Limburg en zelfs Nederland, met mestdistributie begonnen. Omstreeks deze tijd werd ook het maken van bronputten gestart. De stap naar het leveren van bijbehorende pompen en appendages was snel gemaakt waaruit later de huidige Handelsonderneming zou ontstaan.

Op 22 juli 1976 werd Loonbedrijf Con van Nieuwenhoven omgezet in een besloten vennootschap met drie afdelingen, het loonbedrijf, mestdistributie en handelsonderneming. Het loonwerk werd in 1984 grotendeels afgestoten waardoor de huidige twee, zelfstandig opererende ondernemingen, Mestdistributie C. van Nieuwenhoven B.V. en Handelsonderneming C. van Nieuwenhoven B.V., een feit werden.

In de jaren 90 zijn de ondernemingen geleidelijk overgenomen door de in het bedrijf opgegroeide zoon van Con, Peter van Nieuwenhoven, waarmee de continuïteit en de overdracht van ervaring gewaarborgd was. StartpaginaMestdistributieHandelsondernemingBandenserviceWebshop
C. van Nieuwenhoven BV, Hoofstraat 5, 6031 AC Nederweert Tel. +31(0)495 631675 Email: info@vnieuwenhoven.nl